Як запорізька “Книгоманія” смакувала улюблені круасани

2 Травня 2018 12:14

Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна” м. Запоріжжя організував екскурсію на українсько-іспанське підприємство “Урожай” для учасників Всеукраїнського конкурсу “Книгоманія – 2018”. 
Ознайомитися із сучасним процесом випікання хліба та, зокрема, на власні очі побачити, як готуються улюблені круасани, під час екскурсії мали можливість учні 6-х та 7-х класів, переможці міських та районних турів конкурсу з усієї області, що прибули до Запоріжжя на третій етап “Книгоманії – 2018”.
Захід відбувався уже традиційно у обласній бібліотеці для дітей “Юний читач” Запорізької обласної ради.
Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна” м. Запоріжжя є одним з організаторів “Книгоманії”, що в Запорізькій області кілька років поспіль проходить у формі обласного марафону “Книжковий Всесвіт дитинства”. У складі журі був народний депутат України шостого скликання Валерій Крайній.
Шестеро найерудованіших (по троє від кожної вікової категорії), набравши найбільшу кількість балів після письмової вікторини, зійшлися у літературному батлі, намагаючись переконати журі і своїх однолітків, що обрана ними книга для презентації варта найвищої оцінки і обов’язково має бути прочитана.
Найкращими виявились шестикласниця Великобілозерської ЗОШ № 6 Аріна Супрун та семикласниця Гуляйпільської ЗОШ № 2 Єлизавета Мирошник. Друге та третє місця відповідно посіли: серед шестикласників – Стояновська Дар’я з Приморська та Харченко Дар’я з с. Софіївка Новомиколаївського району, а серед семикласників – Хуршудян Єлизавета з смт. Приазовське та Усатенко Єлизавета з м. Токмак.

У "Юному читачі" визначили лідера читання 2018 року від Запорізької області 26 квітня в обласній бібліотеці для дітей…

Posted by ЗОБД "Юний читач" on Friday, 27 April 2018