“Рідна країна” на чолі з Томенком візьме участь у виборах

18 Березня 2018 15:15

17 березня в столичному будинку Художника відбувся ІІ З`їзд політичної партії “Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна”, на якому було прийнято рішення брати участь у парламентських та президентських виборах у 2019 році.

450 учасників з`їзду ухвалили майбутню стратегію, а також затвердили концепцію “Український президент – 2019”, яка передбачає обов`язкове визначення місії, програми та команди до визначення особи кандидата в президенти.
Ми прагнемо кардинально змінити підхід до виборів в Україні і визначити кандидата в президенти не таємно чи за підказками іноземних партнерів, а публічно й того, хто зможе показати результати за один 5-річний термін”, – повідомив лідер партії Микола Томенко.
Нагадаємо, що однією з основних тез концепції “Український президент – 2019” стала умова скорочення терміну перебування на посаді президента одним строком в 5 років, оскільки в такому випадку, як зазначив Микола Томенко, у президента не буде часу займатися тим, щоб втриматись на посаді ще на один термін і, як наслідок, змінить підхід до вибору команди та розробки стратегії.