Запорізький гімнаст вдруге змінить громадянство – на цей раз на російське

15 Березня 2018 10:29

Запорізький гімнаст найближчим часом отримає паспорт громадянина Російської федерації, поки що він тренується у Новосибірську, готується до чемпіонату Росії.

Вихованець запорізької школи спортивної гімнастики Олег Степко, як повідомляє zasport.zp.ua, це вже вдруге змінити громадянство.
Українського громадянства він зрікся у 2014 році, коли переїхав до Азербайджану, і потім у складі збірної цієї країни став бронзовим призером чемпіонату світу і чемпіоном Європейських ігор.
Ну, а нині Степко має намір виступати під прапором Російської федерації – вперто качає м’язи у Новосибірську, і певен найближчим часом отримати паспорт громадянина РФ, що уможливить його виступ на чемпіонаті Росії, де він дуже хоче завоювати місце в національній збірній.

Олег Степко народився та виріс у Запоріжжі, є вихованцем СДЮШОР №1. У складі збірної України був переможцем Всесвітньої Гімназіади, мультимедалістів Юнацьких Олімпійських Ігор, призером Всесвітньої Універсіади і чемпіоном Європи. А на Олімпіаді-2012 зупинився за крок від медалі в командному змаганні.
Фото: zasport.zp.ua