Шевченко був і залишається чужим і небезпечним, як для попередньої, так і для нинішньої влади

10 Березня 2018 17:00

Малу Батьківщину Тараса Шевченка – Моринці й Керелівку на Черкащині відвідав лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко.
Враженнями він поділився на своїй сторінці у Facebook.
“Між іншим, вже 5 рік після Революції Гідності очільники України жодного разу не появлялися на батьківщині Шевченка, а міністра культури сьогодні дві машини поліції та представники Черкаської обласної та районної влади чекали всього 6 чи 7 годин… Шевченко був і залишається чужим і небезпечним, як для попередньої, так і для нинішньої влади”, – резюмує Микола Томенко.

“Батьківщина Тараса Шевченка –
204 роки з дня народження!
В день народження нашого світоглядного Батька – Тараса Шевченка відвідали його малу батьківщину: Моринці й Керелівку.
Розпочали з могили матері Тараса Шевченка – Катерини. Далі музей в Керелівці і зустріч з вчителями та громадськістю Шевченкового (Керелівки) і Моринець.
Від нашого фонду «Рідна країна« подарували книги для бібліотек та шкіл, Українські щорічники-2018 й флайтера для дітей 1-4 класів.
Між іншим, вже 5 рік після Революції Гідності Очільники України ЖОДНОГО РАЗУ не появлялися на батьківщині Шевченка, а міністра культури сьогодні дві машини поліції та представники Черкаської обласної та районної влади чекали всього 6 чи 7 годин….
ШЕВЧЕНКО БУВ І ЗАЛИШАЄТЬСЯ ЧУЖИМ І НЕБЕЗПЕЧНИМ, ЯК
ДЛЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ, ТАК І ДЛЯ НИНІШНЬОЇ ВЛАДИ! “