На Запоріжжі анонсують “Вечера” з кремлівським пропагандистом Соловйовим (ФОТО)

17 Лютого 2018 12:30

Четвертий рік війни… На Запоріжжі токмацька районка “Таврія” друкує програму російських телеканалів, в Україні розповсюдження яких обмежено.
Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя, коментуючи світлини сторінок газети, що виклав ветеран АТО Віталій Видиш на своїй сторінці у Facebook.
Зокрема, у районці надрукована програма “РТР-планета”, на якому виходить пекельно пропагандистський “Вечір із Володимиром Соловйовим” і проти якого в Україні рішенням РНБО введені санкції.

Токмацька районка “Таврія” нині перебуває у процесі “роздержавлення”. Минулого тижня між головами Токмацької РДА Віктором Дудукаловим, Токмацької райради Василем Мафтуляком та головний редактором газети Людмилою Арман була підписана трьохстороння угода про передання засновницьких прав друкованого засобу масової інформації газети правонаступнику ТОВ “Медіа-центр газета “Таврія”.


На фото: “Верхівка” Токмацького району та редактор “Таврії” після підписання угоди.

Gazeta.ua нагадує, що у травні 2017 року президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про заборону, зокрема, низки російських телеканалів. Серед них – “Телекомпания НТВ”, “Первый канал. Всемирная сеть” і телеканали “РТР-Планета”, “Россия-24”.