Днопоглибленням в портах України готові зайнятись п’ять компаній

28 Лютого 2018 20:27

Міжнародні компанії з Нідерландів, Китаю та Кіпру подали заявки на участь в тендері на проведення експлуатаційного днопоглиблення в Маріупольському і Бердянському морських портах вартістю 500 млн грн.
Про це повідомляє ukrinform.ua з посиланням на прес-службу АМПУ.
«27 лютого 2018 року в електронній системі публічних закупівель Prozorro відбулося розкриття пропозицій в тендері на проведення експлуатаційного днопоглиблення на підхідних каналах і в акваторіях Маріупольського та Бердянського морських портів. Заявки на участь подали п’ять компаній: Boskalis Westminster Contracting Limited (Нідерланди), China Harbour Engineering company Ltd. (Китай), MDCL Mediterranean Compane Ltd., (Кіпр), ТОВ «СМД-ІНВЕСТ» (Україна), ТОВ «КП Комунекоресурси» (Україна)», – йдеться у повідомленні.
Очікувана вартість проведення робіт становить 499,9 млн грн. Орієнтовний обсяг днопоглиблення в порту Маріуполь становить 1,4 млн куб. м, в порту Бердянськ — 1,5 млн куб. м. Запланований термін виконання робіт — 8 місяців.
Нині проходить процедура попередньої кваліфікації учасників. Аукціон у 3 раунди у форматі зниження ціни відбудеться в режимі онлайн через електронну систему закупівель на початку квітня 2018 року.