У Запоріжжі відкрити свій бізнес та мати надійний супровід тепер зможе кожен бажаючий

23 Лютого 2018 15:35

Питання щодо підтримки розвитку малого бізнесу на ранній стадії його діяльності порушувались сьогодні, 23 лютого, в Запорізькому обласному союзі промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» під час зустрічі з директором Запорізького обласного центру зайнятості Іриною Дуднік.
Обговорювався новітній проект, що мають намір спільними зусиллями впровадити ЗОСППР «Потенціал», обласна федерація роботодавців і обласний центр зайнятості. Мова про безробітних, що отримують державну грошову допомогу на відкриття власного бізнесу. Бажаючим, за цим проектом, буде надана безоплатна можливість, як зі сторони роботодавців, так й служби зайнятості, а також юристів тощо, сформувати власні бізнес-ідеї та успішно їх реалізувати.
Тобто – це, зокрема, вияв нахилів та здібностей, а перш за все індивідуальних вподобань до ведення бізнесу за галузевими напрямками, вміння писати гранти під бізнес-проекти, створювати власні тощо.
Президент ЗОСППР «Потенціал» Олександр Головко наголошує, що така можливість за цим проектом буде надана не тільки мешканцям обласного центру, а й на території всієї області, включаючи віддалені села. Це буде чудова перспектива для всіх бажаючих, особливо для тих, хто втратив роботу та, можливо, навіть впав у відчай, відкрити свій бізнес та мати надійний супровід у веденні своєї справи.
Презентація проекту відбудеться найближчим часом, запевняє ЗОСППР «Потенціал» на своїй сторінці у Facebook.