Поранені бердянські поліцейські повернуться додому капітанами

2 Лютого 2018 19:00


Старшому лейтенанту поліції Денису Пархоменку та старшому лейтенанту поліції Юрію Гусєву присвоєні позачергові спеціальні звання – капітани поліції.
Двоє запорізьких поліцейських, що були поранені від вибуху гранати під час виконання оперативних заходів у Бердянську, зараз перебувають у шпиталі Дніпра. Капітанські погони їм вручив за дорученням глави поліції Сергія Князєва його перший заступник В’ячеслав Аброськін, про що він повідомив сьогодні, 2 лютого, на сторінці у Facebook. Разом з ним поранених у клініці ім.Мечникова відвідали та побажали швидшого одужання керівники поліції Запорізької та Дніпропетровської областей Олег Золотоноша та Віталій Глуховеря.
Головний лікар Сергій Риженко запевнив, що правоохоронці повернуться додому у Бердянськ вже у понеділок, 5 лютого. За його словами, прогнози з реабілітації добрі, але попереду ще кілька етапних операцій.


Нагадаємо, трагедія відбулась 22 січня. Під час затримання злочинець підірвав гранату. Через його дії було поранено трьох поліцейських. Двоє – Денис Пархоменко та Юрій Гусєв – отримали серйозні поранення. Аби врятувати їхні життя, поліцейських з Бердянська на вертольоті перевезли до дніпровської клініки ім.Мечникова.
Світлини зі сторінки у Facebook головлікаря Сергія Риженка.